Billig rengøring, lektiehjælp og pasning | kun 85-135 kr.
Hvad søger du hjælp til?

Hvad søger du hjælp til?

Du søger et loyalt og fleksibel menneske, der kan indgå som en vigtig ressource i din og din families hverdag.


Måske mangler du mest hjælp til rengøring, vasketøj eller andet husligt arbejde- eller måske søger hjælp til at hente, passe, lege og hygge omkring dine børn?


Måske leder du efter en kompetent og motiverende lektiehjælper, der kan styrke dit barn/unges faglighed generelt eller fagspecifikt?


Måske har du en ældre pårørende mangler en kærlig hånd til praktiske opgave, en gåtur eller måske blot et ugentligt besøg med tid til lidt af hvert?

Time2help er stedet for dig, der ønsker mere tid og overskud 

Træt af rengøring og/eller andet husligt arbejde

Har du svært ved at nå hverdagens mange praktiske opgave, hvad end det er rengøring, indkøb, madpakker, vasketøj eller andet?


Du aftaler selv med din hjælper, hvilke opgaver, du ønsker hjælp til og koordinerer selv tid og opgaver løbende. 

En kendt, kærlig og hjælpende hånd til dine børn

Har du brug for hjælp til at hente og passe, lege og hygge med dine børn? 

Har du lange dage på jobbet og svært ved at nå at hente dine børn?


En familiehjælper, der kender dine børn, deres behov og rutiner, er til stor glæde og støtte for mange af vores familier og deres børn.

Lektiehjælp og ekstra faglig omsorg til børn og unge

​En ung og kompetent familiehjælper er det oplagte valg til både små og større børn, der har brug hjælp og støtte til det faglige.


Vi finder den rette hjælper, der kan imødekomme dit barns faglige udfordringer og bidrage til at styrke glæden og lysten til at lære - hele livet!


Læs mere om lektiehjælp her!

Mange ældre har brug en ekstra kærlig hånd

Vores app gør det muligt for dig at søge efter hjælp til en ældre pårørende og administrere det praktiske omkring samarbejdet på deres vegne.


Vi finder den rette hjælper, der kommer fast en gang i ugen, så det er trygt og velkendt for begge parter. Hjælpen kan være både praktisk og social.